OSMTH Greece

Δελτίο Τύπου Φιλανθρωπική Δράση

 

ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΙΠΠΟΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
«ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ Α.Θ. ΠΑΝΑΓΙΟΤΗΤΟΣ
ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧ/ΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

 

Δελτίο Τύπου

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μετά από πρόταση της Επιτροπής του Φιλανθρωπικού της «Μ.Ε.τ.Ε.» υπό την Προεδρία της Μεγάλης Σταυροφόρου Αρχιγραμματέας Αδελφής Αρχόντισσας Δεφίγγου Μαρίας, να διαθέσουμε το Ελαιονομίο της Μ.Ε.τ.Ε. επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων του 2016 σε φιλανθρωπικό έργο της Μεγάλης μας Επικράτειας στο πρόγραμμα σίτισης της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας-Νέας Φιλαδέλφειας. Η Ηγεσία του Ύπατου Συμβουλίου, με επικεφαλή τον Μέγα Εθνικό Διοικητή Dr. Παύλο Τσολακιάν, τον Αναπληρωτή Μέγα Εθνικό Διοικητή Dr. Στυλιανό Καρέντζο και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ναϊτικής Ακαδημίας Καθηγητή Μάριο Μπέγζο, επισκέφθηκαν στα μέσα του Ιανουαρίου του 2017 τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας-Νέας Φιλαδέλφειας κ.κ. Γαβριήλ για να μεταφέρουν την απόφαση της Μ.Ε.τ.Ε. και της Επιτροπής Φιλανθρωπικού για την προσφορά των 500κιλών ζυμαρικών για ενίσχυση του έργου της Ιεράς Μητρόπολης για το πρόγραμμα σίτισης των αναξιοπαθούντων της περιοχής της.

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 αντιπροσωπεία Της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδος αποτελούμενη από τον Μέγα Εθνικό Διοικητή Μέγα Άρχοντα Dr. Παύλο Τσολακιάν , τον Μέγα Αναπληρωτή Εθνικό Διοικητή Ιππότη Dr. Στυλιανό Καρέντζο τους αξιωματούχους και Ιππότες Κωνσταντίνο Βαρσάμη και Ιωάννη Γεωργακόπουλο επισκέφτηκε τον ναό ,της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας - Νέας Φιλαδέλφειας του Αγίου Σπυρίδωνα.

Στον ιερό ναό λειτουργεί δομή σίτισης της Ιεράς Μητρόπολης με την επίβλεψη ,το ζήλο και την προσωπική εργασία του Πατέρα Νεκτάριου προσφέροντας καθημερινά γεύματα σε κατοίκους που λόγο της κρίσης δεν έχουν τη δυνατότητα σίτισης.

Η αντιπροσωπεία συνάντησε τον Πατέρα Νεκτάριο και τις εθελόντριες μαγείρισσες και παρέδωσε πεντακόσια κιλά ζυμαρικά για την κάλυψη των αναγκών της συγκεκριμένης δομής σίτισης. Στην συνάντηση που ακολούθησε με τον Πατέρα Νεκτάριο έγιναν αναφορές από εκείνον για συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην παραγωγή του συσσιτίου.

Ο Μέγας Εθνικός Διοικητής, αφού εξήρε το έργο το όποιο προσφέρουν στους συνανθρώπους μας, ανέλαβε την υποχρέωση ότι θα προσπαθήσουμε να σταθούμε δίπλα τους και να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων που μας παρουσιάστηκαν.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας-Νέας Φιλαδέλφειας
κ.κ. ΓΑΒΡΙΗΛ
και ο Μέγας Εθνικός Διοικητής της Μ.Ε.τ.Ε. Μέγας Άρχοντας
Dr. ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΑΝ
ο Αναπληρωτής Μέγας Εθνικός Διοικητής Dr. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΕΝΖΤΟΣ και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ναϊτικής Ακαδημίας της Μ.Ε.τ.Ε. Καθ. ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΕΓΖΟΣ

Εικόνες από την παράδοση τροφίμων στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας - Νέας Φιλαδέλφειας

 

 

Εικόνες από τις εγκαταστάσεις και το εστιατόριο Ημερήσιου Συσσιτίου της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας-Νεας Φιλαδέλφειας

Υπεύθυνος Προγράμματος Πατέρας Νεκτάριος

Ομαδική Φωτογραφία με τις Εθελόντριες κυρίες για την προετοιμασία της Ημερήσιας σίτισης

Γενικό Πρόγραμμα Μ.Ε.τ.Ε 2021

200 Χρόνια Ελληνικής Επανάστασης 1821-2021

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

Δέχομαι

Η Διακήρυξη των Βρυξελλών

Παγκόσμιο Συνέδριο OSMTH - International

Αθήναι - Ελλάς

18 - 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ιστορικές Στιγμές

Το τάγμα στο διαδίκτυο

OSMTH - INTERNATIONAL

Γνωρίστε το Τάγμα μας

Καταστατικό της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδος

Τυπικά Συναντήσεων - Τελετές

Καστρολόγος

Βιβλίο

του Ινστιτούτου Ναϊτικών Μελετών και Έρευνας

Μπορείτε να το προμηθευτείτε απο το βιβλιοπωλείο Οδός Πανός, Διδότου 39 και Ιπποκράτους, 106 80 Αθήνα, τηλ. 2103616782

Μάθετε Ελληνικά - Learn Greek

Ρεγκάλια - Διαφημιστικά Δώρα